Mob: +385 (0)98 411 251 | +385 (0)91 503 4903

Izleti brodom

OTOK BRAČ

Mnoge plaže u Hrvatskoj vrijedi posjetiti tijekom boravka u njihovoj blizini, ali plaža Zlatni rat u Bolu na otoku Braču je jedina plaža koju biste trebali posjetiti samo zbog plaže.

Ona je tako jedinstvena i prekrasna da se smatra jednom od tri najprepoznatljivije znamenitosti Hrvatske. Njezin rt okružen Jadranskim morem s dvije strane i vrh koja mijenja smjer ovisno o vjetru samo su neke od njegovih posebnosti. Plaža Zlatni rat je uska pješčana plaža od bijelog šljunka na rtu u blizini Bola, jedne od najtraženijih ljetnih destinacija u Hrvatskoj.

Mi ćemo se pobrinuti da osim Bola posjetite i druga lijepa mjesta na otoku Braču, poput Supetra, Milne, Postira. Svakako treba posjetiti samostan Blaca i uživati u spokoju njegovog skrivenog manastira. Obratite nam se i mi ćemo vam pomoći organizirati izlet na Brač iz svih destinacija i omogućiti vam da uživate u ovom prirodnom čudu Dalmacije.DALMACIJA BUS SPLIT d.o.o. sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija”.