Mob: +385 (0)98 411 251 | +385 (0)91 503 4903

Izleti brodom

OTOK HVAR

Riječ "ljeto" najbolje opisuje izlet na najsunčaniji otok u dalmatinskom arhipelagu u Hrvatskoj, s više od 2800 sunčanih dana godišnje. No Hvar je mnogo više od sunca i ljeta, i toliko je različitih aktivnosti koje se ondje mogu organizirati na otoku, zato nam samo javite što ste zamislili i smatrajte stvar riješenom! Istražite drevne trgove i ulice grada Hvara, uživajte u jedinstvenoj prirodi, krenite biciklom duž polja lavande ili prošetajte do najvišeg otočkog vrha - Sv. Nikole.
Ako želite uživati u ljetnim zabavama ili elitnom turizmu, onda je grad Hvar idealan odabir za vas. Ako želite uživati u osamljenim uvalama ili slikovitim dolinama mjesta Jelsa, Vrboska ili Stari Grad, mi ćemo se pobrinuti da u potpunosti iskusite ovaj izuzetan ljubičasti otok.


PAKLENI OTOCI
Skupina od 20-ak otočića i hridina koja se proteže ispred grada Hvara zvana Pakleni otoci (ili kako Hvarani jednostavno kažu Hvarski škoji) jedinstvena je i najprepoznatljivija prirodna ljepota Hvara. Nekad goli, pitomi otočići prekriveni tek mirisnom vrištinom, s nekoliko obradivih površina (gdje se u stara vremena čak sijalo i žito) te malim naseljem Vloka, danas predstavljaju prostrano hvarsko turističko izletište - nadaleko poznatu hvarsku sunčanu Arkadiju.Pakleni otoci najljepši su dio hvarske, a mogli bismo bez pretjerivanja kazati i čitave hrvatske rivijere. Razigrana niska šumovitih otočića uronjenih u bistro, azurno more, nekoliko kupališta, izletišta, te bezbroj malih skrovitih žala, kamenih terasa okrenutih suncu i prelijepih pustih uvala, predstavljaju, kako netko reče, "Arkadiju na dohvat ruke". Od istoka prema zapadu nižu se izletištaDALMACIJA BUS SPLIT d.o.o. sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija”.