Mob: +385 (0)98 411 251 | +385 (0)91 503 4903

Transferi od/do aerodroma

Ako u Hrvatsku dolazite zrakoplovom, a vaš se hotel ili privatni smještaj nalazi u Dalmaciji, vaš će zrakoplov sletjeti u zračnu luku Split ili zračnu luku Dubrovnik. Zračna luka Split, poznata i pod nazivom Resnik, omanja je međunarodna zračna luka sa samo jednom pistom i jednim terminalom. Posljednjih nekoliko godina vrhunac sezone u količini zračnog prometa zahtjeva proširenje kapaciteta zračne luke. Do 2014. Resnik će imati prošireni terminal sa 4 piste. Bit će izgrađen novi, veći betonirani teren na aerodromu jer sadašnji ne zadovoljava.

Zračna luka Split- Resnik smještena je na izlazu iz grada Kaštela u smjeru Trogira, 20 km od Splita i 6 km od Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ova zračna luka je druga po veličini u Hrvatskoj po broju putnika, s prometom od 1,219,741 putnika u 2010. i važno je čvorište Croatia Airlines-a, nudeći letove prema mnogim europskim gradovima poput Londona, Amsterdama, Frankfurta, Rima i Pariza. Zračna luka službeno je otvorena 25. studenoga 1966. Zračna luka Split direktno je povezana sa 75 europskih gradova iz 21 zemlje, a ove godine taj je broj povećan za 11 novih destinacija: Basel, Hannover, Lille, London - Stansted, Manchester, Milano, Pariz, Rim, Ornskoldsvik, Aalesund, Norrkoping. Najveće povećanje u prometu bilježi broj zrakoplova iz Rusije.

Još jedna velika prednost rezervacije prijevoza taksijem iz zračne luke Split je ta da će vas DALMACIJA BUS  čekati na terminalu prije nego što uopće sletite, tako da možete izbjeći gužvu pri pokušaju dolaska do autobusa ili taksija! Profesionalni vozači dočekati će Vas sa logom ili nazivom, govore engleski jezik i oni će se pobrinuti za vaše  prtljage po dolasku. Vozač će biti unaprijed informiran o vašem odredištu te će vas sigurno dovesti do odredišta.

 Ako slučajno Vaš let kasni, iz bilo kojeg razloga, Vaš prijevoz će Vas čekati, BESPLATNO, dodatnih 60 minuta od najavljenog vremena dolaska Vašeg aviona.

 DALMACIJA BUS SPLIT d.o.o. sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija”.