Mob: +385 (0)98 411 251 | +385 (0)91 503 4903

O nama

 

Dalmacija bus je jedna od najstarijih privatnih tvrtki u Republici Hrvatskoj osnovana je 05.07.1989 i od tada kontinuirano posluje.

Danas smo ponosni vlasnici 10 voznih jedinica među kojima imamo vozila od 7, 8, 15, 20, 50 i 53 sjedeća mjesta. Sva naša vozila posjeduju dodatne police osiguranja putnika, kao i izvode iz Odobrenja za međunarodni prijevoz (licencij), a imaju i isti vizualni identitet.U standardnu opremu autobusa ulaze klima uređaji, tv, video i WC. Trenutno zapošljavamo 10-ak stalno uposlenih stručno osposobljenih djelatnika koji su u stalnom radnom odnosu.Konstantnim ulaganjem u vozila, te edukacijom djelatnika nastojimo uvijek pružiti uslugu na najvišoj razini.Sigurnost, inovacija, elegancija i luksuz – samo su neki od pojmova tradicionalno vezanih za našu tvrtku i naša vozila. Spojili smo tradiciju i budućnost, iskustvo i stručnost, a za nagradu smo dobili Vaše povjerenje zahvaljujući kojem smo s vremenom izrasli u jednog od najznačajnijih gospodarskih subjekata na području turizma, s posebnim naglaskom na pružanje usluga prijevoza putnika u zemlji i inozemstvu.Povjerenje  su nam ukazali mnogi,  turističke agencije, sportska i kulturna društva, državni i gospodarski subjekti, te pojedinci koji zahtijevaju vrhunski tretman. Garancija kvalitete je ljubazno i profesionalno osoblje, milijuni prijeđenih kilometara, te isto toliko zadovoljnih putnika.

Želja nam je da rastemo i dalje sporim ali sigurnim koracima kako smo to radili sve ove godine.DALMACIJA BUS SPLIT d.o.o. sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija”.